Thursday, November 20, 2014

Usia kandunganku 25 minggu

Assalamualaikum bloggers....

Lama sudah blog ni diabaikan oleh haku...hehehe...
Bukan minat berblogging sudah mati, tapi sebab kekangan masa menjarakkan kau dan haku oh my blog...
Sejak jadi isteri, bakal ibu, blogging terpaksa diabaikan..apatah lagi laptop kesayangan rosak.

So sekarang kebetulan PC office ni bleh jgk pakai, dapat la haku menjengah bloggers n blog menghapdate nih.

Pejam celik dah memboyot baby dalam perut ni. Alhamdulillah 27 minggu anak mama ikut je mama ke mana2... hehehhe... Harap2 anak mama ni sihat je kat dalam. Bukan main seronok die main pusing2 dalam perut mama ni... hehehe

Insyaallah kita akan berjumpa bulan Februari ni ye baby sayang...
Make sure keluar bulan feb tau... Chinese New Year...Banyak ongg...hehehe

Minggu depan scan kat KK unt 28 minggu. Pelis ye anak tunjuk kan tuuttt...senang nanti mama and papa nak beli baju... :)

Masa scan 20weeks dulu baby kepit anu nyer... Tak mau tunjuk kat doc n mama . Baby malu lagi kot...hehehe.. Nextweek xmo malu2 ye sayang.... Always love u.. :)


2 comments:

intan... said...

salam..tahniah..bakal jadi ibu tak lama lagi..

Halim Naim said...
This comment has been removed by the author.