Owner belog nih

Hahahaha


Kenapa blogging?Saja suka-suka. Kalau masa awal-awal blogging, blog ni haku sorang je tahu. Tapi entah gatal laks nak open blog ni kepada umum. 
Blog ni sebagai rujukan sapa-sapa(my stalker) :P nak update pasal haku, haku pon nak tambah pahala..share-share ilmu dan info yang bermanfaat. Sedikit tapi terkesan dihati lagi bagus daripada konsisten tapi zero effect. 

Terima kasih kepada yang sudi baca belog haku. I know u did.~~ Sangat menghargai. Ambil yang elok dan tinggalkan yang sebaliknya. Kalau korang nak tegur mistake atau nak kritik haku, haku tak kesah.Tq







Nama blog???
Aben
Baby
Both tu kucing haku. Sangat-sangat merindukan depa. Status diorang tak tahu hidup @ mati sebab dah 4 bulan depa tak balik rumah. Tak sure ada orang ambil kucing tu atau depa dah mati. Nanti nak beli kucing baru lah..!!!!

Abenn










13 comments:

wanie said...

same lah kite yee. haha *merujuk gambar first ;)

shida said...

ecececee..
nak jugak si wanie nih..hua3~~~

Nur Aishah said...

salam...
doakan saya cepat kurus..hahaha..
comel la ayt dia..hahaha

shida said...

@Nur Aishah
he3..slalunya kata2 dari hati mmg comel..hua3~~~

BUJANG SUSAH said...

nak ngorat tuan blog ni rrr.. leh? kih kih kih kih

shida said...

@ BUJANG SUSAH
ha3...membuatku tertawa dipagi hari..
:)

BUJANG SUSAH said...

lorr.. ketawa jer ke.. bistu bagi ngorat ke x ni? kih kih kih kih

ummuainries said...

'Aku Pencinta Kucing'... :-) sangat minat ngn makhlik ni...
Amboi3x en Bujang Susah...nak ngorat cik Shidaaaa keeeeee????

BUJANG SUSAH said...

kih kih kih kih.. ngorat lerr.. mana tau kot2 ada jodoh ker.. kih kih kih kih

shida said...

@ ummuainries
ho3..yeah kucing pon binatang kesayangan Rasulullah S.A.W kan~~
:)
jangan dilayan BUJANG SUSAH tuh..ho3~~~

Sireh Puteh said...

bunga selasih, bunga melur...
terima kasih kerana follow...

hahahaha...
sireh puteh membalas ikutan anda...
terima kasih sekali lagi...
sudah sye follow...

shida said...

@Sireh Puteh
hamboi smpai berpantun2...nice...hik3...
tq dear

Michele Carvalho said...

you are cute and funny :)
tq for sharing....
salam ukhwah,
michele carvalho