Friday, November 22, 2013

Gagal dalam perhubungan

Its ok if gagal dalam bercinta.

Sape yang taknak kan...cinta kekal hingga ke akhir hayat... kalau jodoh belum sampai apakan daya. terima walaupon pedih..

Its ok untuk bersedih

Memang la sodih, dah berangan2, buat perancangan. Tapi kene ingat perancangan Allah always the best. Mungkin Allah nak bagi seseorang yang jauh lebih baik dari yang dah lepas.

Its ok untuk single balek

Haha. bukan tak laku okey. just nak enjoy the single moments. Kene cari mood nak cari calon suami. huuuuu..ingt senang ke nak cari calon suami?!!! kalo senang xde la haku bujang lagiiii

Its ok untuk kawen lambat.

Erm...this year baru 25. How bout get married another 2 years? ... :P
But desakan femly niiee... hurmmmm....malas la nak cariiii....
Acanerrrr?...

Its ok to accept anyone

Mak, kalo de sesape msuk minang anak bgsu mu ini...terima jer la..anakmu tak reti dah nak cari calon..huuuuuu

Tuesday, November 5, 2013

Al-Fatehah untukmu

Sebulan dua nie haku asyik teringat arwah Abah...

7/10 Otw ke Temerloh (outstation), tetibe sebak...hidung mula berair. Sampai ke client place sebaknyer. Al Fatehah untukmu..

Semalam, tengah melayan chanel 135, tetibe teringat lagi. Menangis teresak2 jugak lah depan tv tuh... Naseb bek kat umah xde orang...huuuu. Al Fatehah untukmu

Pagi tadi bangun tido nak subuh, dengan senangnyer air mata mengalir lagi. Al Fatehah untukmu..

Now haku realize, haku nie anak abah, bukan anak mak.
Ke haku nie oversensitif. Haku rasa abah lagi sayang haku daripada mak sayang haku..
Kekadang parents nie xpandai nak tunjuk yang dorang sayang kite..
Ntah la...yang penting haku sayang both..

Ok dah stat hidung berair dah....

Sekian

Sunday, November 3, 2013

Puding Milo Oreo Tersedap..

Hi bloggers!!!!

Kalau boring2 cuti2 macam ni malas nak kuar, pe kate try recipe nie..
Mabeles tau!!!
Leh wat desserts unt seisi keluarga @seisi rumah@ untuk tersayang..awww...hehe

Haku try wat PUDING MILO OREO TERSEDAP NI masa cuti Raya Qurban haritu, maklumlah semua family berkumpul....
Disebabkan sedap and mabeles air tanganku ini, 2 trip jugakla aku buat. hehehe...
First time buat jadii!!, so excited...
    
Hehe..haku sorg blasah habis licin!!!
So raya Qurban kami meriah sebab puding nie..haha joking... Meriah sebab family haku besar..plus de 2 baby newborn...!!! best dpt cium baby jer...heee

Last week kami wat kenduri kesyukuran plus kenduri arwah, my eldest sister request buat puding nie. So tidak menghampakan, on friday, pas maghrib trus g AEON Bangsar South cari bahan-bahan
Sedikit hampa ape yang dicari bukan semua ada. So kua cepat2 sbb takmo bayaq parking RM1 per hour...Ahakss... :P
List yang ak perlu
-Susu sejat
-Agar-agar (aku prefer yang strip sebab yang serbuk xreti n xpenah pakai)
-Ofkos la oreo
-Milo
-Bekas kecik (target dalam 60 ke 70 cup)
-Ice Box(ala yang polisterin tuh..unt mengangkut puding oreo ni balek kg)

So pegi UO pantai hillpark.
Ok la semua bahan ada kecuali Ice Box..huuu...pening pale pikir cmner nak mengangkut puding...huhuhu

Sampai rumah start project. Tengah syok2 nyanyi2 kecil sambil  merebus agar2 tuh, erk!!! GULAAAA xbeli...
So terpaksa pinjam gula housemate..ehhe..dah ganti dah pon..Tq Kak Anim.. :)

So hasilnya..TADAA>>>>
Sebiji oreo dalam satu cup tu..Super Yummy!!!!!

Haku guna:-
-4 bungkus agar2 strip 20gram each
-Milo cukup warna and rasa/ untuk warna lebih dark ak guna serbuk chocolate
-Oreo dalam 4 ke 5 bungkus
- Gula cukup rasa
-Susu sejat 3 tin je cukup..xmo lemak2 sgt..hehe

Hasilnyer : Dapat lah puding 60 cup mcm diatas plus 3 tupperware sederhana besar.
 Alhamdulillah berseri la majlis dengan puding opreo ku... :)

Resipi haku ambil dari SINI. Tapi biase la haku akan adjust sendiri resipi ikut kehendak hati... heeee

Selamat mencuba..yum3...

Lepas nie haku nak buat asikrim oreo pulak!! tapi kene tunggu beli blender dulu... Senang de barang perkakas sendiri... :)

Friday, November 1, 2013

Semangat Nak Kurangkan Size Badan

Hi bloggers!!!

Selamat menyambut cuti deepavali okeyh!!! Sape yg koje ngn company india mcm haku mst cuti bederet sampai selase..hehehe...jgn jelez k!!

Last entry haku de cite pasal hulahop..haha...ni sambungan..

Punyer lah nak hepikan diri,

Mekap Hulahoop saya!!!

So harap2 makin rancaklah haku berhulahup nie..

Aktiviti esok :jogging plus cuci kete...(hopefully dpt buat..haha)

Kate nak sehat kan, so korang jangan malas2 nk exercise k!!! burn your calories!!!!


Saturday, September 21, 2013

Jom Bakar kalori!!!!

Slamat malam bloggers!!!!

Sape pernah ber hula hoop???!!!!
Haku baru beli hulahoop selasa lepas...
tadaa!!!

Sape rasa berhulahop tu senang, korang silap??!!!!

Susah wei..hyuhuhuhuhu

Sehari main, hancuss...xgelek pown..hahaha
Second day, leh stay 10kali pusingan jer!!!
Hari ni, hari ketiga, ok lay paling banyak 27 pusingan...hehehhe
Orang kata, praktis makes perfect!!!!
Hopefully pasni leh la sampai 50 ka or stay for more than 15minutes??? huuuuu

Rujukan: ofkos la youtube..heheh
Nway haku beli benda alah ni RM49.00. Ni yang medium size....
Sekarang haku de dumblebell 2 kg ngn hula hoop nie...
Motif= bakar kalori n bina otot..heee
Hula hoop cara paling simple and fun untuk bakar kalori... Berhulahoop depan tv jer...hehehe...

Cara mudah burn 100kalori...

Running – 11 minutes
Walking – 19 minutes
Bicycling – 11 minutes
Elliptical – 12 minutes
Yoga – 31 minutes
Hula Hoop – 20 minutes
Vacuuming the house – 28 minutes
Gardening – 21 minutes
Golfing – 23 minutes
Jumping Rope – 18 minutes
Dance – 26 minutes
Jumping Jacks – 12 minutes
Bowling – 32 minutes
Zumba – 12 minutes

Sumber: click here

Niat dihati: nak touch up hulahoop tuh..bagi chantek sket...tguuuu...heeee

Friday, August 30, 2013

Lazy friday




Salam jumaat bloggers….
Setelah empat hari ni pegi client place, tempuhi jem sempena nak merdeka, boleh tak hari ni aku bermalas-malasan? Hehehe
Asenyer setiap Friday macam lembab jer…haha…
Aku sorang je ke yang bermasalah on Friday..? korang?

Hahahha….
Bila lah haku leh resign nie…
En. Bakalsuami and senior haku sorang nak resign next month. Mkin pupus lah melayu kat opis nie..huhu…
I want to follow you!!!!

TQ 4 reading
 

Tuesday, August 27, 2013

Bajet Kenduri Kawen

Hi bloggers,

Memandangkan lagi setahun haku merancang untuk menikah. So kene start untuk pikir and planning perbelanjaan. Huuuuu...

Haku nak wedding yang simple, save budget.

Tapi mak, kakak sulung kakak kedua kakak ketiga abang sulung abang kedua abang ketiga abang keempat abang kelima (fuhhh), haku tak tahu depa nak meriah takat mana, grand takat mana...huhuu...

Harap2 haku dpt buat macam apa yang haku nak...

RM8k tak cukup, macammana nak bagi cukup eh??huuu

Kad jemputan : RM400
Sewa dewan:RM1,500
Makan : RM6,000
Sewa baju pengantin: RM800
Goody bag : RM500
Hantaran : RM2,000
Lain2: RM700

Let say wang hantaran dari beliau RM8k, aku mntak sikit jer, xmo susahkan beliau. So haku kene tambah sendiri around RM4k. Fuuuhhh banyak tu.

Bukankah responsibility parent untuk wat uruskan perkahwinan anak perempuan mereka?
My kakak suruh haku kawen guna duit sendiri. Padahal mak xkesah pon guna duit die..huuu
Ok fine mmg haku kalau boleh nak guna duiit sendiri in evriting haku buat, tapi kalau tak cukup, takkan kene cukupkan baru leh menikah..huuuu
Haha..nampak tak ketidakpuasan hatiku bila kakak xbagi mak spend her money on her youngest daughter. Sentap tau tak!!!!
Sapa kata anak bongsu ni best?apa yang die nak sume dpt? huhuhu

So now, kene kumpul duit. Kene plan betul2 ikut budget poket ni ha. Padahal saving sekarang = RM0.
Overspend on Raya lah, rumah lah...huuuu

Ya Allah permudahkanlah urusan kami.....

Sekian

Sunday, August 18, 2013

Dua Dunia

Kau hensem aku.....

Kau mat rempit aku....

Kau mulut manis aku....

Kau belum cukup solat wajib aku....

Kau muda aku....

Kau budak diploma aku...

Kau tidak jujur aku...
 
 

Anggap tiada kaitan dengan haku.


Thank you for reading.

Saturday, July 6, 2013

Typical drama di Bulan Ramadhan..

Hai bloggers!!! :)
Lagi 4 hari kita akan menyambut Ramadhan Al Mubarak.
Alhamdulillah..memang tak sabar..

Haku baru khatam tengok drama Ramadhan 2010, SyurgaMu Ramadhan.
Ok kita tengok eh drama2 Ramadhan from 2010...2009 tak ingat lah pulak kan..huuu


2010 - Syurgamu Ramadhan
Seyesly sedeh ok...almost crying.. banyak sangat pengajaran cerita nie...huhuhu..sedeh... :(
Terbaiklah lakonan bebudak dalam cite nie..
Suka lagu temanya...


2011 - Ramadhan terakhir
Ni pon dah tengok!!! heee...tapi kekadang sengaja tengok balik.. ni best jugak!!! banyak pengajaran...

Lagu Pompa Bensin mmg terbaik!!!


2012 - 7 Ramadhan
Erm, tak tengok pon? huuu...sape penah tengok cite nie? best ke x eh?..huhuu
nanti lah ada masa haku try tengok..

2013 - Ramadhan yang hilang
Rasenyer dah start ditayangkan 26 Jun yang lepas..mmmg tak dpt tengok la..huuu..nanti tgk online jer..heee~~~





















Drama-drama jugak, beramal jangan dilupakan... :)
Yang wajib buat (solat 5 waktu, puasa,zakat)
Yang sunat jom kita tambah (bersedekah, bersahur, tarawih, qiam)
Semoga kita kuat berbuat baik ok?...












Sunday, June 23, 2013

Cantek ke?

Pagi bloggers!! readers!!!


Semoga semua sehat dan menjaga kesihatan ye..JEREBU dah sampai KL since semalam...huhuhu..
Tadi jenjalan kat sini jumpa secebis pengisian bermakna untuk haku, barangkali untuk kalian juga...

Tips2 cantek~~
Haku rasa semua perempuan nak jadi cantek...ye dakkk 

1.  Engkau memang cantik selagi kau menutup malu,
2.  Engkau memang cantik selagi kau memelihara adab,
3.  Engkau memang cantik selagi kau menjaga aurat,
4.  Engkau memang cantik selagi kau menjaga batas,
5.  Engkau memang cantik selagi kau waras berhias,
6.  Engkau memang cantik selagi kau bersifat fitrah,
7.  Engkau memang cantik selagi kau pantang menyerah,
8.  Engkau memang cantik selagi kau terus bersolat,
9.  Engkau memang cantik selagi kau lurus bertaubat,
10.Engkau memang cantik selagi kau jujur berilmu,
11.Engkau memang cantik selagi kau taat suami,
12.Engkau memang cantik selagi kau membaca Al-Qur’an


Sebagai manusia biasa, haku rasa macam dah tak bape nak molek haku percantekkan diri ini.
Banyak yang wajib dipercantekkan, diubah sedikit demi sedikit untuk memjadi cantek in total.
Terkadang terpegang tercubit tersuap termanja ter ter ter... Astaghfirullah..
Sweet....tapi lagi sweet kalau menjadi halal...

Now! Beranikan diri untuk menolak perbuatan perbuatan yang mendekati zina.

Sabar itu indah.. :)

"Cinta" dan "keinginan untuk memiliki" itu berbeza.


Sunday, June 9, 2013

En. Lee dibunuh kerana mengintai gadis sedang mandi

Haruskah haku meminta maap kpd En. Lee sebab dah membunuh beliau?
Die dah mati so mmg tak sempat la nak mintak ampun pun kan~~

Tapi mmg salah beliau lah kan...
Sapa suruh ngintai haku mandi!!! huhuhuh
Scary tau tak tiba2 die park kt hujung jari kaki!!!
Arghh!!!

Memang dalam hati xde niat nak membunuh
Tapi geram lak die xmo msuk lubang toilet, so haku meniatkan diri membunuh En. Lee..huhuhu

So kepada Keluarga En. Lee..Puan Lee dan anak2, haku mintak maap k.


Petang nie nak beli 
Sekian~~~

Tuesday, May 28, 2013

Best of Batu Feringgi

Hi blogger...fuhfuh, bape lama haku tak mengupdate~~
Harap2 semua blogger sihat2 belaka...
Setelah 2 minggu outstation ke Ipoh, Now im back to KL!!!!!!

Fisrt week kat Ipoh, client ajak g vacation ke Penang!! Sapa nak tolak ye dak!! hahaha

   
The view from the condo yang kami stay
Parasailing!!! best sangat dpt terbang...!!! u shud try..Price : RM170 per person.
Viper!! nice sgt..penat menjerit!!! price : tak hingat  sbb bukan haku yang bayar~~ :P
Penat main2 and jenjalan @ night market, g la massage... :)
~~
Ahad pagi(not so pagi la) kami g Alor Staq lak...heeee~~
Melawat rumah kelahiran Tun Dr Mahadhir
Balai Seni Negeri dan Masjid Zahar.
Best sangat!!!
B4 balik Ipoh ade org blanje dinner ikan bakar @ Kuala Kedah....

Melantak @ShabuShabu Steamboat...Terbaikk!!!! :) Eh..ni dinner masa kat Ipoh...~~
Sekian...masa untuk bekerja...huu~~

Thursday, May 9, 2013

Memilih calon pasangan hidup



Ayat rakan serumah tempoh hari ketika menyerahkan kad jemputan kawen dia

“Umur macam kita ni mesti risau kan kalau tak kawen2 lagi. “
Haku reply “ erm..maybe”
Dalam hati, “tau la die dah nak menikah…huuu”

Die sambung lagi
“Aku dulu bercinta lama-lama last2 tak jadi, so sekarang yang ni aku terima jer. Biarlah tak hensem pun kan... Pikir umur jer.”
Sekilas haku tengok gamba bakal suami beliau kat kad kahwen tu. Aaah xensem..hee…tapi ada la rupa, Alhamdulillah. Sekali tengok macam beauty and the beast pun de... :P

Sembangsembang”blablabla..potpetpotpet”
Her point again
“Asalkan dia dah stabil, ada kerja, rumah suma..”


So point haku kat sini.
1) Hurm umur 25 muda lagi what?...huu~~~
2) Tak salah memilih calon suami, tp jgn too much memilih
3) Pompuan ni sonang jer, kalo kome dah de rumah, kete dan poket penuh, kompem pompuan yg korg suka tu susah nak tolak. Bak kata Maya Karin dalam Filem Pisau Cukur, demi masa depan anak-anak.
4) Haku tak memilih pun, juz nak yang solat 5 waktu dan bukan anak bongsu lelaki.. heee~~~~ kankankan? Haku xmemlilih sangat pun kan… hurmm..mungkin lelaki yang terlalu memilih kot!!

Sunday, April 21, 2013

Review produk. Seperti yang dijanjikan...

Hi morning to yang baru bangun
Afternoon to all~~
Ingat lagi tak last time haku de cerita pasal produk yang haku guna yang membunuh jerawatku

Ni nak bocorkan rahsia ah nie...
Haku duk balik kampung 2 bulan lepas, 2 orang kawan haku sibuk tanya
"Shida ko pakai produk apa sekarang?"
"Kulit ko nampak makin putih la"

Ha3..macam2 kawan2 haku...
So disebabkan haku ni tak kedekut tips.. ahaks...
Haku bagi suggestion suh guna produk yang haku guna tuh...
Condition kulit die, kulit chantek putih, tapi jerawat de la dalam 10biji kat muka die, tapi besau2..huuu~~~
So far haku tak tanya lagi testimoni die ok ke tak...

Testimoni gambar??
Ada gak haku gamba time jerawat byk dulu...tp segan r nak letak..heee~~~~
Nt ah kalo de mood haku tepek satu keyh!!~~

Nama produk tu B Magic.
Haku repeat order sampai 2 kali jugak lah...

Haku suka bau magic wash nie...bau2 rose. lepas pakai korang akan rasa, oh jelita nya kulit ku..~~


Pas cuci muka, haku sapu lak magic clear and magic smooth.. rasa memang moist lah kulit ni ha...~~
Then pakai compact powder dan sebagainya.
Selesa sangat. Tak oily sangat dan bau nyer best.. :) !!

Sekarang haku dah tak pakai produk nie.
Seperti biasa haku kan suka tukar-tukar produk.. :P

Sekarang jerawat xtumbuh pun bila stop. Jerawat period biasa lah akan muncul sebulan sekali kannn..





Harga boleh tahan la tak murah tak mahal.


Korang boleh beli kat sini eh..B MAGIC



Nway, haku bukan pengedar produk ni eh.
Saje je review.. :)





Sekarang haku tengah pakai satu produk nie~~
Sampaikan haku tak payah pakai mekap pun hari2

Nanti eh pas sebulan ke haku bagitau camner laks feeling pakai that produk.. :)
~~

Sekian..




Monday, April 15, 2013

Mata secantek Maya Karin, xpayah minum Inner Shine pun



You made me cry last night
I hate you!!
Crying while driving like what the fish
Crying like baru ‘putus cinta’
After this I will say NO to you

For u


People say, when at a moment we laugh and beronok ronok so much, that’s a sign we will cry someday.
Yes its true, few weeks back I was happily laughing with my frens Huda and Joned during our midnight outing (err come home @ 4am)
I said to Joned as we laugh plus sembang2 too much.
“dah lama aku tak menagis.. ni gelak2 sakan nnt mst menangis”
So last night is the time.. Menangis tak hingat..~~~ huu~~

The good things here
 ~~ Bila menangis , tu, as a way lepaskan tension, geram, marah dan emosi. 
~~ Bila menangis, air mata tu sebagai cleanser/pembersih mata tahu tak?... so hari ni mata haku extra shining…ha3…~~
~~Bila menangis, we should realize, hidup bukan hanya untuk ketawa
~~Bila menangis, nak tisu lah…

Lepas menangis, fuhh lega.
Sampai rumah
Mandi
Masak cucur jagung
Makan bersama housemate.. J

Saturday, April 13, 2013

Sebak didada sesak terasa

Selamat tengahari sume.~~  !!

Pagi2 tadi haku dah sentap!
Mana tak nyer!
Hari nie abang2 and kakak2 haku balek kampung bagi hadiah surprise kat my Mom.
Sedeh tau tak haku kene kerja!!
Nak jugak balek kampung!!
Mak masak sup hayam..huhuh...nak!!
Tahan sebak jer la tadi tepon mak.. huhuhu..nseb bek tak hujan, malu pulak kan kalau nangis kat tepon rindu kat mak...gegegege~~

Ayat mak tiap kali tepon.
"bila nak balek kampung" :'(
Ayat pagi tadi time kol
"esok balek kampung ke?" :'( :'(

Arghhh...ni tengah taip ni pun sebak jer....huuu~~~~
Last balek kampung :09/03/2013

Malam tadi kakak mesej
"hang dah lama tak balek kampung eh?"
SENTAP lagiii

Berat mata memandang
berat lagi bahu memikul

Eh macam tak kene jer...
xpe...senyum..
ikhlaskan hati buat kerja..:)

Kesimpulannyer : 
PULANGLAH DI HARI RAYA!!!
BERBAKTI PADA IBU BAPA SELAGI MASIH ADA DAN MAMPU. BERBAKTI  PADA YANG HAK~~

Friday, April 12, 2013

Tanda nama di Pemadam

Teringat zaman sekolah rendah dulu. Pemadam, pen pensel sume letak nama.. Ha3
maklumlah senang hilang / org ambil. So letak nama senang nak cari kalo tercicir.

Ingatkan zaman sekolah jer tulis2 nama kat pemadam, upe2 nyer sekarang dah bekerja pun sama kene buat jugak..hurmmm...
Ni pemadam kali keempat haku pakai dalam masa 2 bulan.
Ofismate pinjam xpulang lah
Hilanglah
Terbuanglah (erk)

Yang pensel 2B untuk peperiksaan tuh (haha skema) tu haku beli sekolak terus...hamik!!
Sebab pencil tekan haku lesap tanpa dapat dikesan..sape la yg pinjam xpulangkan..isk3..~~
So pensil 2B ni senang, siap boleh sedekahkan lagi kat sesaper yang xde pensel...

Pesanan ofismate : Dont put your foods and stationeries on ur table when you going back. Nanti ade jer yang hilang..

So true.

Wahai officemates, please lah gunakan barang saya dengan berhemah!!

Sekian~~


Thursday, April 11, 2013

PRU 13


Ngeh3 jom semak kat SINI


Masih konpius nak pangkah yang mana
 Maklumlah 1st time ngundi nih...
 Macam-macam propa ada
 Menang lah parti yang layak
 Mengundilah kalian yang dah cukup umur
 Mengundilah dengan berani
 Memberaniklan diri untuk perubahan
 Mak, tunggu kepulangan anakmu.. ikutkan hati nak blek kg this week, tapi xboleh, weekend kt opis..huk3

Ok dah semua MMMM...heee~~~
Tadi ofismate cakap kalau BN kalah, isnin, 6/5 jangan datang sini (ofis @ area taklukan Izzah sekarang) huuu~~~




Keluar rumah without make up??

8am..
Lepas mandi sempat tengok Astro One. ngeh3..
Then siap2 pakai tudung, kupas epal.. terus kuar rumah...
Memang macam de missing someting..
TAK MEKAP LANGSUNG!!!
No toner
No mosturiser
No day cream
No compact powder..
Apatah lagi eye liner and blablabla...

Haku sengaja ok, xpakai semua tu starting today.. :)
Jimat duit and masa.. lagipun compact powder dah nak habis...huuu~~

Then tadi dah smpai ofis, before kua kete..
Well biasa lah kan pompuan.. tengok cerminnnn skeeet..heee~~~
Eh, my skin not bad. Xde la gelap sangat. And looks better without bedak!!!!
THEN SMILE...
Alhamdulillah terima kasih Allah. sungguh sempurna ciptaannya... :)

Actually haku baru tukar produk muka... asyik tukar jer...huuu~~~
Produk nie xgalakkan pakai any make up. Natural gitu... I like...heee

Nway, haku dah dapat jejak kasih blog yang dah lama haku cari...
semalam baru jumpa...such an inspiration blog for me...

Wednesday, April 10, 2013

Almost 9pm..still at the office

Bila Puan Manager ni nak balek?...huk3
Saya sudah mengantok
Dah xlarat nak online..
Kerja sambung esok pun xpa..
Dalam fikiran - balik rumah terus terjun kat tilam!! Isyak dah solat.

Kucing yang dirindui

Tadi blogwalking sat kat sini
Tetibe rasa macam nak sangat bela kucing!!!!

Lama rumah kat kg tu xde kucing..huuu~~~
Kucing kesayangan
Telah pergi tanpa berita..MISTERI kucing



Monday, April 8, 2013

Sayang CIMB

Ye haku sayang laju2 CIMB nih.
Dari pagi sampai sekarang lebih 16 kali haku online cimbclicks.
Fuh, jenuh kelik kelik kelik
Tapi output nyer tak seperti yang diharapkan...huuu~~~
Bila cheque nak clear nie???
Tangan dah gatal nk shopping online nih!!

Haku msukkan that cheque kamis petang. UOB bank nyer cek. Supposely arini leh clear kankankan???
Ke esok?...errr...

Sunday, April 7, 2013

Master of Accountancy

Wahwahwwah....Bestnyer kalau dapat sambung belajar kankankan?
Hurm...




Perlu fikir dalam-dalam nak sambung ke x...
Sampai 31 May Application ni open..
Sape2 nak sambung master leh cepat2 apply...
Details korang tengok lah kat sini JOM SAMBUNG MASTER / PHD

Belajarlah sampai ke negeri China katanya..~~

Mak haku kata...
"Kawen la dulu, pastu baru sambung Master dengan En Suami.. "

Mana en suami haku ni??? Cepatlah muncul... ~~pelispelispelis


Thursday, April 4, 2013

Peminat Bawal Polkadot ~~~






Cepat grab now. Haku jual murah jer…

CLEARANCE STOCK

NO 6, 7 dan 11 dah SOLD OUT..

RM20 – COD kat area Pantai dalam.

RM 25 including postage.

RM30- Sabah sarawak

Contact : 0132551965
sms no tudung. TQ