Friday, June 20, 2014

Ketika Inai Masih Merah Dijari

Alhamdulillah rezeki Allah....

Hari rabu 18/6 pukul 4 pagi haku g cek...hihihi
Semangat x?
Mula-mula kitorg dah plan nak cek 17/6 sempena sebulan Anniversary as a husband and wife. Tapi dua-dua macam takot jer. Plus die cakap, "xyah cek, kompem ada tu" hehehehe

Esoknya memang kene cek jugak sebab :-

-Period memang dah smggu lambat. Nak tahu sesangat..hehehe
-Haku nak makan supplement (riso affect if ada baby dalam perut ni)

My First impression : trsenyum....hepi cuak pon ada..hehehe.... susah nak tido balek pas tau result tuh...
Hubby's impression : dalam tido tu die trsenyum. hehehehe

Seyesly both of us cuak nak jadi mommy daddy nie..hehehe.. byk benda kene belajar, kene bersabar.
So esok sabtu, baru nak g wat buku merah kat Klinik Seremban 2. Doa-doa baby yag baru lekat ni sehat jer, xde apa-apa masalah....

Both side family kitorg tak tahu lagi...heeee
Esok kalau kompem betol2 pregnent baru bgtahu semua org.. :)

1 comment:

Kakzakie said...

Masih terlalu baru, jaga kesihatan dan pemakanan. Jgn ligat-ligat.

Tahniah dari kakak.