Saturday, June 25, 2011

Habis Madu Tapi Sepah Tak Habis-Habis Lagi(MAharaja Lawak)-Perbualan femes blogger semalam dan harini

Tumpang gembira atas kemenangan yang dirangkul oleh Kumpulah SEPAH malam tadi. Kan haku dah cakap memang depa yang akan menang, korang lah sebuk kata JOZAN yang bakal menang..:P lalalalalala
Tapi memang kan selalu JOZAN kat rank nombor 1, tapi semalam boleh pulak jatuh nombor 2. Apa kes???
Aku sokong dua-dua tapi tak la sampai menjadi voters mereka, sokong dari jauhhhh jerr~~Sekejap lagi baru nak tengok youtube Maharaja lawak(ML) ni. Hu3~~~

Sesiapa yang belum pernah layab ML ni, ce cuba try test tengok..mesti terhibur...hua3..Haku dah berjaya hasut Ummu, Dila dan Sia untuk layan ML nih..hehehe..tau pon best..:P

Finalis ML
baik punyerr
mail lambong

apa tagline nabil ekkk????
muka legend tapi hati cute

Tahniah kat semua finalis ML ni sebab berjaya buat persembahan yang terbaik tiap minggu. Biasalah ada satu minggu masing-masing kurang menyinar kelawakannyer but still overall ok. Memang maharaja lah depa nih...
~~~~~
Tutup Cerita ML

Sekejap lagi haku akan bertolak balik ke KL--->Rumahku Syurgaku..bye3...hi3~~
Bekalan dalam bas
lalalalala

Sapa yang dah baca novel nie angkat tangan!!!!
Haku beli novel ni dapat OFF 20%..Best3!! how?? tengok kat sini Diskaunnnn

Dua minggu lepas, Jumaat dalam bas Maraliner jugak orang yang duduk kat sebelah haku kan...
"Hai" Peramahnye lah dia ni..Haku?Sombong kott...

"Hai..balik mana?" Reply la extra sikit. Kan elok kita beri lebih kepada yang memberi. Contohnya orang bagi Salam Assalamualaikum, kita jawablah Waalaikumussalamwarahmatullahiwabarokatuh..~~

"Balik Seremban"..Die merespon

"Ooo.." Ni gaya haku malas nak sembang dah

"Awak ni sama intake dengan kita ye?"time ni memang aku speechless siot...Memang terdiam dan terbeliak mata haku. "Eh ke awak intake yang lagi satu, foundation kan?"erkkkk bia betik

"Hmm..er..er..tak tak.." Boleh lak gagap kat depan dak baru habis sekolah nih
"Saya..akak... awak punye senior, degree student, third year" Ha hamik..kerek je haku jawab..hik3

"Oh ye ke sori..sori..kira kakak la ni" Tahu segan..hua3..

Lepas tu dia diam terus. Haku pon diam lah sambil membaca Kosmo. Hidupkan Budaya Membaca.
Boleh dia kata haku dak Foundation?huh!!! Rasanya muka ku cukup matang dan reasonable to be 23. Adei adik manissss...ha3.

Ok time to mandi siap-siap..~~Jumpa lagi next monday IA

독서 주셔서 감사합니다

3 comments:

Zul Fattah said...

hidup jambu...

Anonymous said...

erk....jambu pon best..but sepah the best!!!!

~Sya~ said...

sy peminat sepah....