Thursday, December 11, 2014

Shaklee Set Kehamilanku

Hi bloggers!!

Semalam haku g KK untuk routine check up. Sekejap jer dah 29 minggu..heeeee

Alhamdulillah result MGGT semua normal. HB and BP ok.. Selalu kalau nak check up haku akan telan iron pil yang kaler coklat tu. nak bg HB tinggi la kononnye..hehehe
But sebulan ni mmg haku xmakan pon iron tu. Alhamdulillah HP stil 11 keatas.
Berat 64kg...erkkk (kene workout lepas baby kua nt) Alhamdulillah naik 1 kg je dr 2 mgu lepas....



Sejak July haritu mmg haku telan supplement shaklee jer. Ubat KK tak makan pon.hehe... Semalam nurse tanya jgk....ubat ada lagi? dengan laju haku jawab ada lagi....

Kalau on FB tengok anak-anak kawan comey2 jer.... rasa xsaba mama nk tggu baby kua...Bulan 2 ni ye sayang mama jumpa mama... :)
Rinduuuu dengan anak mama nie...
Mama and papa harap baby sehat2 ye...jaga diri.c u soon...

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)