Thursday, October 13, 2011

Really..ye ke..


Sekian~~

30 comments:

Santri T.P.I.N.I said...

setuju!!!

oli-go said...

betol tu tapi kdg2 tak sampai hati nak kecewakan org..tp nk wat cam na kan..

Fatin Syahira said...

YUP!
tapi kalau suka orang macam mana? hehe.

have a nice day babe =')

miss fatihah said...

tak ada kekuatan pun nak buat :)

fiQ'Ra said...

haha, malu n tak sampai hati nk bgtau =))

Santri T.P.I.N.I said...

tak pun tulis surat layang pada si dia...he3 mcm dekat sekolah dulu2...

NOOR FATIN said...

lebih baik bagitau dari melarikan diri.. :)

wahh tangan tu,, mulut bleh gerak.. ekeeek

far_east said...

setuju sangat2...lukakan hati orang tue sekrang dari dia menderita setiap hari

cik wanie Lovela (CWL) said...

herm rasa tak boleh cinta jgn bagi harapan..sakit hati org ja kan kan

waniewanie said...

saya pilih yg atas! hehe. kdg2 tu mmg blh agak sndri.
"when someone loves you they dont have to say it you can tell by the way they treat you." hahah :P

Nur Misnan said...

lebih baik berterus terang dari kecewa kemudian hari..
lebih sakit dan blh mendatangkan dendam... bahaya tuh

Mila Ahmad said...

no money no talk bole?hehe..ade kaitan x?

sis92 said...

haha kebaikan dalam kepalsuan
dont like la cmtu :)

shida said...

:D
mCm2 pendapat ada..nice dear readers...:)

tapi rasanya terbalik dengan realiti kan...org selalunya cakap @ meluahkan bila die syg seseorg tuh n bila dah tak suka, xmo lak cakap...juz menyakitkan hati...buat muka mintak penampar..
ni pndapat la..leh nmpak sume ni even dikalangan kekawan kite yg brcinta..
sekian~~

syahirooAhmad said...

aiyakk~ sgt2 setuju.. tapi macam terkene tempiasnya je. lala :D

[sutera kasih] said...

suka quote gmbr tu..bermakna

Niena Pengembara Ilahi said...

berterus terang ..

Eera Shera said...

betol gak tu kan.. :)

aswadz said...

walaupun dah x syg, at least dia prnh jadi org yg kita syg. jd better berterus terang supaya kurang skt hati.

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

hahahha.......talk to hand...i like it

Yumida said...

kata2 yg bgs....nk praktik la..haha

ANISA said...

kalau la mmg boleh just talk to the hand...hehehe

Cik Jannah said...

tepat.kalau suka smbdy, tahan dalam hati. kalau mati pun mati syahid.

Ini Kisah Tia said...

memang setuju !!

Jangan Sembunyikan Butang Followers

Ummi_R❀salici❀us said...

tag awak boleh :)
http://umminabilaradzi.blogspot.com/2011/10/contest-im-proud-to-be-muslimah.html

Gen2Merah said...

betul3x... luahkan saja kalau kita suka...

ciK LyndaWawa said...

eh..betul2...klu tak sayang org tu...wat bodo je ar..huhu

Pure Mahabbah Fillah said...

Bila owg yg syg kita tp kita xder perasaan yg sma pon sush kn...
nk terus terang terasa berat takott nnt pershbtn tue ilang n bertukar arah...

tp klu teruskn tanpa kta2 yg sebenar....aty lk dok mkn aty...huhu


bila sekali kita rsa da owg yg sgt2 baek dlm hidup kita...yg take care kita... ssh kn kta nk terima bila dia ilang..

RinsyaRyc said...

acane nak cakap ngan tngn? *garu kepala*

Run Away said...

gsmbar tu santik ar...;d