Monday, July 18, 2011

Pencarian URL Paling Unik :)


Ok ni first time saja-saja masuk contest ni. ho3~~~

Tajuk esei pada hari ini ialah, cerita Pak Pandir disebalik URL anda..Jeng jeng jeng

Pada suatu hari, 5 6 tahun lepas(kalau tak silap) haku mendapat empat ekor kucing pemberian kakakku daripada seorang Uncle cina. Semua kucing tu kaler kuning. Nama mereka, Bella, Aben, Baby dan Gegirl. At the end kami cuma mampu bela Aben dan Baby kerna faktor kecantikan paras rupa..ha3..jahat giler..Tapi nak buat macammana, dah banyak kucing kat rumah kami. 

So Aben dan Baby dimanjakan bagaikan cucu sendiri(mak haku). Korang bayangkan, mak haku kalau panggil diorang..
"mari Baby datang kat Nenek.." Macam panggil cucu sendiri dah..ho3
Bagaikan sahabat bagiku untuk meluah kata dan rasa. Membelai mereka bagaikan anak sendiri. Sayang sangat-sangat. Kucing kan binatang kesayangan Rasulullah S.A.W.

Malangnya ketika haku di sini(UNITEN), my mommy mengkhabarkan berita kehilangan mereka. Sedeh beb, sebak dada nie..Hu3..Kehilangan mereka dah hampir 4 bulan. Kalau sesiapa ada jumpa mereka, tolong lah pulangkan balik...waaaaaaa

So sebabkan keobsesan haku kepada kesayanganku itu maka muncullah nama LUVABENBABY.BLOGSPOT.COM
Nak tengok gambar mereka? Klik gambo Aben dan Baby

Tak menarik mana dan tak unik mana pon URL haku ni.ho3...Tapi ada chance untuk menang tak walaupon boring je cite pak pandir nih...
pelispelispelis....


Sekian terima kasih :)

Tukang pengadil: che mad
Jomlah join..ada hadiah tau..





Sapa kah yang bertuah untuk di tag?lalalala




19 comments:

wanie said...

cik shidaa! mekaseh invite saye yaww. hee
cer tgk ni jap
http://kikioeffy.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

snanyer dah lame post baru skang nak gtau. hohoh :P

shida said...

@wanie
huh!!!hg memang...welcome..cepat wat entry..ha3~~~
ok tgh sggah giveaway tuh~~~

akoo said...

hehee likee itik last tuu..
keh3
gudluck bebeh =)

fara murni said...

gudluck!!!
:)

fara murni said...
This comment has been removed by the author.
wanie said...

cik shida meh join yg skali. hadiah dye best2 tau. heh ;P
http://kikioeffy.blogspot.com/2011/07/mega-giveaway-by-yana-cik-putih.html

MUN said...

i'm a newer to blogging...so, is it a contest??ye...saye rase ye..hehe..so?macam mane??ape yg kene saye buat??sori, sy byk tanye :)hehee...

shida said...

@wanie
ha3..byknyer contest wanie..msuk..adei..IA kalo rjin..

shida said...

@ MUN
aah mun contest~~
g kat sini
http://belogchemad.blogspot.com/2011/07/pencarian-url-paling-unik.html

far_east said...

thanks shida sudi follow saya...nah ada something untuk shida di sini...

http://slumberzgurll.blogspot.com/2011/07/follower-ke-123.html


maaf saya tak pandai nak buat award jadi itu jer mampu saya buat sebagai menghargai shida..

puteri rimba said...

oooo...nama kucing rupanya...hik..hik..hik...comel lak rasa...nenek?..ha..ha..ha...sweet la...

shida said...

@ far_east
time kasih banyak2!!!
sangat menghargai entry tuh..:P
sayang kamu laju2~~~

shida said...

@ puteri rimba
ha3...
my mommy memang comel macam anak dia nie..he3

ChentaMusek said...

terima kasih kerana joinn :)

nice entri makcikk ! :D

pape pun,nanti che mad umumkan pemenangnye yer :)

shida said...

@ ChentaMusek
sama2 kerana wat contest:)
baikkk pakcikk!! :D

Nur Aishah said...

shida..thnks tag kite...kita dh add widget fan la..arituh xnk add sbb nk bervlog diam2..ececeh...

unGu said...

??? huhhuh...bila mau umum..???

shida said...

@ unGu
dah la lah diumumkn pemenangnye cik ungu...huk3...sori2 baru rep...xpasan

Nadya said...

amazing....nice article... good job.