Monday, September 26, 2011

Timetable Final Semester!!!!! Yeahhhh!!!

Alhamdulillah dengan tabah hati tak sangka dah 3 tahun dok menuntut ilmu kat UNITEN...banyak sangat kenangan dan pengalaman dari 2008 sampailah sekarang~~~~

Macam-macam ada kerenah kawan-kawan, lecurer, orang Muadzam dan jugak staff UNITEN pon ada skali dalam lipatan kenangan..wakakaka
argh...semua tu pahit manis sakit perit pedih tu rencah kehidupan. Kalau takde, macam takde challenge lak kan...

Yang baik dijadikan tauladan
Yang kurang baik, kene pertingkatkan lagi..
Apa yang terjadi semua nya ada hikmah dan sebab. Sebagai pengajaran dimasa depan...
Ok dah3..ntah pape haku bebel..huk3

Sem nie hamik 4 subjek je dan exam 3 paper jer...hi3~~~
Bestnyer!!!!!
Tapi akan sibuk jugak dengan  Accounting Project Paper. Kepada teammate, chaiyok!!!semoga Research Paper ni berjaya dengan A..Aaminn~~~




Dan seperti biasa sebelom masuk semester baru, result EXAM lah!!!!
Ho3...memang dah dijangka result akan jatuh...hu3..Sedih jugak tapi nak buat macam mana, dah diri sendiri yang main-main..
P.A.D.A.N.M.U.K.A~~~



Dah 3 semester dengan Sir Lee, dia memang xpernah nak bagi A..mesti A- jugak dia bagi..itupon dah syukur Alhamdulillah..trimas Sir!!
Trimas jugak kat lecturer2 lain, memang kalian banyak membantu, hanya diriku yang tidak fokus didalam kelas dan tak berapa rajin nak study..hehehehe~~~~

ok Sekian~~

2 comments:

~ NANA ~ said...

i student uniten gak tp uniten bangi...hihi

eh ex-student sbnrnye :P

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

tahniah =)