Thursday, July 21, 2011

Segmen : Saya Blogger Ipta/s

CLICK SINI

Yang ni pulak segmen yang dianjurkan oleh Cik SBK(Saya Budak Kurus). Boleh singgah SINI nak usha-usha blog beliau. 

Arahan nyer:
  1. Buat entry bertajuk Segmen : Saya Blogger Ipta/s . Done
  2. Tampalkan header di atas dalam entri korang dan linkkan ke entry ini. Done
  3. Follow blog SBK ? (ikut sukalah pada yang ingin or tak ingin). Done
  4. Nyatakan ipta/ipts korang.  UNITEN(Universiti Tenaga Nasional) 
  5. Jatuhkan link tersebut di ruangan komen entri ini. Okey
  6. Tarikh tutup : TIADA (bloglist sentiasa di update) tq
Gambar hiasan..:P
Pasal UNITEN? Jangan tanya boleh tak? Rasa macam nak bagi hadiah jer!!! huhuhu
Boleh rujuk kalendar-uniten-20112012 dan masalah-rumahtangga-di-uniten dan boleh-tak-nak-kutuk-uni-sendirihu3. Jadi kesimpulannya saya sayang UNITEN...Grrrrrrr~~

Makna kata just suka-suka nak kenal-kenal blogger-blogger di kalangan pelajar Universiti. Makna kata budak sekolah, budak tadika dan orang yang dah kerja takleh join sekaki ek??? Yang ni tanya cik penganjur ya..ho3~~~




sekian



24 comments:

Xavi De said...

ouhh...budak UNITEN...
*sambil wat muka teruja..hehe
tau x, pakcik tgk pic profile kamu, pakcik ingatkan mee kuning, rupe2nya kucing..hehe

cik pip said...

samalah ingatkan me kuning..2 in 1..hihi..

belog|amiyo said...

takde giveaway ke? :P

~~kimz~~ said...

good luck study..

ChentaMusek said...

Hai blogger :)

Pememang URL UNIk telah diumumkan...

Visit :

http://belogchemad.blogspot.com/2011/07/url-paling-unik.html

shida said...

@ Xavi De
@ cik pip
adehei...mana rupa mee kuning nyer?? hua3~~
thats my lovely kucing yang dah hilang..huaaaa~~

shida said...

@belog|amiyo
ho3~~~
pe kata kamu yang buat giveaway tuh..:P

shida said...

@~~kimz~~
gud lak to u too dear~~

Cahaya Fajar said...

salam..ooo,uniten.hai,salam kenal.:)

si kecik said...

salam singgah jugak.... hehhe...

shida said...

@Cahaya Fajar
wasalam...:)
UNITEN jer..hu3

shida said...

@si kecik
tq sudi sggah..:)

Dalila Diela said...

dari blogger UiTM melawat kembali blogger Uniten..gud luck ya for study...:)

DS Mazdasa said...

orait!! tengs for dropping ur comment... salam kenal jugak and thx for following me :)

shida said...

@Dalila Diela
tq2
gud lak jugak..:P

shida said...

@DS Mazdasa
u r most welkam..tq back..:)

alepridz said...

hye... salam perkenalan... ^^

shida said...

@ alepridz
:)

Farahani Ishak said...

salam perkenalan...
dtg dari segmen sbk..

nurshakilah said...

dtg jenguk blik..:)

Still alive said...

salam...ziarah kmbli:-)
jom join my contest
http://zuraidahismail89.blogspot.com/2011/07/giveaway-contest-ramadhanby-sky8men-n.html

dieyla said...

hye2..salam perkenalan jua :D
nice to know u~~

Ainaa~ said...

wink wink

KechikumA said...

salam perkenalan jua ^^
maaf chik lambat membuat kunjungan balas ye . .