Monday, October 3, 2011

Tragedi Oktober

Jap ni bukan nak nyanyi lagu Awie tu ok walaupon haku suka gaks lagu tuh..hehehe..
Teringat kenangan berkaraoke dengan Jenab kat Dataran Pahlawan, Melaka Bandaraya Bersejarah!!

Daripada haku asyik blogwalking jer dari pagi tadi, baik haku update skit blog buruk nie..ahaks

Apa tragedi bulan nie??
-Bulan 10 ni umur haku akan meningkat kepada 23.. Sudah tua..ahaks...
-Berat pown meningkat sebanyak 3 kilo...pergh..sakit kepala ni ha pikir nak turunkan balik..ape kes sukahati sangat makan banyak-banyak kat rumah.

-So, Food Court akan rugi sedikit sebab nanti haku tak mahu beli makanan banyak-banyak dah..hu3~~~

Tadi chatting dengan kawan baik...so dapat satu kisah benar yang membawa pelbagai pengajaran

pengalaman kawan punya kawan baik.
~~Di tinggal kekasih hati untuk bertunang dengan orang lain.
Haku turut kecewa dengan apa yang terjadi pada kawan kepada kawan haku itu. Sampai hati lelaki itu tinggalkan awek dia semata-semata nak bertunang dengan orang lain. Secara tak langsung rasa macam tawar hati jugak dengan lelaki zaman sekarang... Bila dah jumpa perempuan yang lebih baik dari awek dia, terus je tinggal gitu..aishhhh~~~

Sekian

11 comments:

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

kesian kat kawan awak tu. bagitau kawan awak tu sabar ye? dan good luck for your diet.

MOHD NASER.com

.diannorhayati. said...

ishhh. seriously tak suke laki camtu. takpe... die akan jumpe yg lebih baik lepas ni :)


thanks singgah my blog :D

waniewanie said...

hurm tu la kan. rasa twr hati dh kn. tmbh2 lagi baru je kwn baik sndri dipermainkan. dh la ktrg kenal 'dia' tu. yg lg sedih org mcm salah phm dgn kwn wani tu. org lain igt kwn wani tu punca 'dia' tu clash dgn ex-gf 'dia'. taktau nak ckp ape dah.dah la slalu jmpa dgn 'dia' tu. satu kelas. siyes rasa nak jeling je ble jumpa 'dia' tu.

shida said...

@NasZ salam kenal jugak..:)
tq

@.diannorhayati. yeah, she will IA~~
tq back

@ waniewanie hu3~~ rasa nk ketuk je kepala dia...tulun ketukkan wani..bia die sedar skit..ha3~~

Elly & Emmy said...

salam..

caiyok2.. moga berjaya melaksakan diet shida tu... hee.. sila tingkatkan kekebalan iman mu.. sebab pengoda yg plg mengoda adalah makanan..nyum..nyummm...

urmm..kesian kawan kepda kawan shida tu..

evagurl (podshop) said...

selamat berdiet!

p/s: semoga kwn awk tabah. tell her dnt worry, there is a better guy waiting for her in future :)

Novelgurl said...

sbb tu jgn couple kawen je terus huhu

far_east said...

ku tinggal si dia sebab bekas kekasihnya huhu...feel the same feeling...


p/s : org melaka ekk??minggu depan akak nak ronda2 melaka kekeke...

shida said...

@ Elly & Emmy wasalam...tq dear..

@evagurl (podshop) tq dear..yup...mst ada yg lebih baik menanti beliau

@Novelgurl :) ^^

@ far_east hu3
he3...shida bkn org mlaka..aritu jenjalan g melaka jer..~~

hafiz hafizol said...

sweet 23.. hahaha.. hai makcik.. !! larikk

shida said...

@ hafiz hafizol

ceh...ho3
tq2