Sunday, May 29, 2011

This is the 2012 they r talking about

hmm...cmne nak cite ek...xreti nak cecite nih..
Beberapa hari ni haku spend masa baca pasal Illuminati, freemason dan seumpamanya...
Rasanya ramai dah tahu pasal nie..at least dah pernah denga kan..
The Arrivals?mesti la korang dah familiar, dah menonton kan?Aku pun tapi last time bukan tengok semua episod. So sekarang aku nak khatamkan secepat mungkin Series nie mula ditayangkan since 2008 di feberet webpage korang..youtube. Aku tak reti la cite korang nak tengok, g kat page ni. Aku pon belom khatam lagi ni..The Arrivals with malay subs.

Next pasal WW3(World War 3). Scary tau tak. Ada satu blog nie haku baca pasal kajian dan pendapat beliau. Namun tiada kepastian pon. Apa kata kita baca sendiri dan menilai mengikut kesedaran dan kebijaksanaan akal.
Baca la kat sini ek. WW3. Sume ada 3 part. and banyak jugak blogger tu post issue2 yang menarik dan berfaedah dari blogger2 lain..(macam terasa laks..adeiii)

Sekian terima kasih..nak sambung The Arrivals..

3 comments:

Santri Nurul Iman said...

salam kunjungan... trm kasih sbb sudi follow blog sy.

Nenek Fasola said...

sedap lagu background neh? lagu ape ye tajuk?

jemput singgah blog nenek http://penglipurlarafasola.blogspot.com kalau nk follow pun buleh! hehe ;D

shida said...

wasalam @Santri Nurul Iman. tq back :)
@Nenek Fasola ni lagu Bunga-Bunga Cinta OST filem Dalam Mihrab Cinta. ok nt sy singgah..:)
http://luvabenbaby.blogspot.com/2011/05/lirik-lgu-kat-blog-nih.html