Sunday, October 16, 2011

Hatiku Di Harajuku

Eh...
Bukan hatiku di Muadzam Shah ke? :P
Even jasad pon kat Muadzam Shah City...
Ahaks..

"Hatiku di Harajuku", novel thriller karya Ramlee Awang Murshid. Semalam haku beli sebagai hadiah hari lahir kepada diri sendiri. Hehehe~~~Bila Birthday haku? kalau korang scroll down blog haku ni jumpa lah~~

Actually haku cari novel "Tombiruo" atau novel beliau yang haku belom baca. (selain siri Laksamana Sunan).
Malangnya yang ada kat kedai buku tu cuma "Hatiku di Harajuku" dan "Tombiruo Terakhir". So haku decide nak beli yang ni dulu. Nanti next next week baru beli yang lain. Itupon kalau stok novel dah ada.. huhuhuhu


Kpd Mr tuuuutttt...shida tengah jeles ni..huk3~~
Sekian..~~

14 comments:

nuhara said...

awak kena beli semua cerita ramlee awang muurshit taw sebb cerita die semua best sy dah beli smua cerita beliau :) nak tggu yg keluaran terbaru lak :)

shida said...

mmg nak beli semua...tggu masa n ketika jer...huk3...kene pk $$$$ jugak..ahaks...hopefully tahun ni jugak dpt beli semua nvel RAM..:)

Run Away said...

peminat novelkan...sy...minat juga..tapi untuk novel2 tertentu jew...;d

DsCaRNiA said...

Dalam banyak2 novel karya Ramlee Awang Murshid saya paling minat novel A.D.A.M.. Aku Darah Anak Malaysia.. Cerita dia best!!

oli-go said...

peminat ramlee awang mursheed ke neh?

shida said...

@ Run Away
mst minat novel cinta nie...:P

@ DsCaRNiA
shida suka Laksanama sunan series...heee~~~
best ek ADAM tuh?nt lah IA nak beli semua..~~

@oli-go
to br exact..minat novel2 nyer...best..gempak..ahaks...:)

アヌム ちゃん said...

dh lama x baca novel..huhu

Ratna Syazana said...

Hatiku Di Harajuku - terbaik dari ladang : )

alif haris said...

ohai peminat novel :)

nor fairuz said...

haha,saya dah ada semua koleksi laksamana sunan.skrg tgh tunggu yg baru pulak.tapi novel hlovate yg latest pon ok gak,contengan jalanan.

shida said...

@アヌム ちゃん
hee~~~sekali sekala baca mmg best..:P
tp kalo bce novel RAM nt mst addicted..ho3

@Ratna Syazana
yeah..hopefully..shida bce bru smpai page 79..:P

@alif haris
ohai...:)

@ nor fairuz
same lah sume sunan dah ada..contengan jalanan pon dah ade..hee~~~
hopefully cpt2 lah de smbungn sutera bidadari tuh..~~

piko said...

piko pon minat novel tapi tak pernah sekali pon beli n try baca karya pak Ramlee nie.. tengok shida cerita cam menarik je.. next month nak try la satu..;))

[sutera kasih] said...

best tak buku dear?
nk beli jgkla nti..sy suka bc buku jgk hehe

aimie amalina said...

weeeeeeeeeee
novel thriller
ramlee awang mursyid mang besh!