Tuesday, August 16, 2011

Ada Tak Orang Lepas Bangun Tidur Terus Senyum Memanjang????

Ada!!!!
Aku ler tu..wakkakakaka
Sebab mimpi si dia malam tadi..ho3~~
Mimpi sekelas dengan dia (kami xkan sekelas sebab jurang senior junior..ahaks)
Mimpi dia pakai baju melayu (gilo xkan ari2 die nak pakai baju melayu)
Mimpi dapat usha2 muka dia lama-lama (kat alam nyata xde nyer nak tgk die lama-lama...heippp..jaga pandangan..)

Itulah namanya mimpi...impian...bermimpi..termimpi..seimpian..dimimpi...ahaks~~
Lepas ni bertaubat balik...Astagfirullahalazim...Alahai shida oi..~~~
Adakah mimpi boleh bertukar realiti? Sungguh Allah tahu yang terbaik



Okey kembali ke alam realiti...
Khamis dan jumaat ada exam...harus kembali ke library menjadi seorang yang nerd~~~

Sekian~~



11 comments:

Cik Rara said...

baguslah kalah orang pandang cinta macam tu. tapi sekarang semua pandang kemendaan nak jadi kan pasangkan.. so sad

Cik Bell said...

bertuah jika dapat skali package taw..
tp dlm pemilihan psgn hidup.perlu utamakan agamanye dulu..;)

Xavi De said...

org tua ckap, kalau nak mimpi tu berbalas pada si dia balik, bile terjaga tu, kamu pusingkan bantal yg kamu tido tu, dari side A ke side B. tu pun lau kamu terjaga t/mlm time syok2 tido la..lau terjaga kul10 pagi wat camtu,mmg hampeh r..org da kuar noreh getah da pon...haha..
sekadar petua org tua2 la, pakcik xtau betul ke tidok..:p

NOOR FATIN said...

org kata kalau mimpi seseorg tu tanda dia ingat kita XD

shida said...

@ Cik Rara
agreed..tp tak semua..well...pilihan ditangan kita..masa depan mmg penting tapi masa kedepan(akhirat) pon sama2 penting..~~cari suami yg boleh pinpin ke syurga..:)

shida said...

@ Cik Bell
yeah cik bell...
tak boleh main redah je kawen sebab cinta..agamanya kene usha2 jugak..~~`:)

shida said...

@ Xavi De
ha3..1st time denga petua tu pakcik..
td terjaga dalam kol 5 pagi..then rasa nk sambung tido xmo bgn..ho3~~
len kali IA shida wat gitu..:D

shida said...

@ NOOR FATIN
ha3.. ye ke?
makin lebar senyuman shida ni ha..wakakaka~~~

wanie said...

hahahaha mcm penah lar plak. kahkah! *malu* lame tak rase camtuh. huhu!
hamboi kemain yer cik kak ni. waittt! kenapa tetiba saye rase saye tau sape beliau ehhhhh. haaaaaa :P

shida said...

@wanie
haha..
ooo~~penah jugak ek..ahaks...:P
beliau?ha3~~~
ntah sapa ntah kan...aishhh~~~
p/s : mimpi ja...huk3

cik kartun said...

alahai mmpi..kn best klu jdi realiti..kn..kn..kn.^_^
singgah blog CK bila terluang..^_^v
http://nurais-luahanhati.blogspot.com/