Sunday, January 6, 2013

SARAWAK aku datang!!!!

Alhamdulillah pagi tadi pukul 10pg selamat mendarat di Airport Kuching!!

Unfortunately ke Sarawak bukan untuk bercuti, tapi sebab tugas..huk3...
Harap2 kerja dapat siap awal so that boleh g shopping oleh2 untuk orang di semenanjung!!!

Kat mana area Kuching yang best untuk shopping eh???

Ulasan : Semoga Allah ikhlaskan hati untuk bekerja~~~


4 comments:

Mira Adzlia said...

ttunye kt waterfront..hihi..beli byk2 fridge mgnet, tshirt & keychain..hihi...pastu, naik perahu penambang seberang sungai tu gi kmpug seberang beli kek lapis..hihi...pling femes, dayang salhah..tp sy lg suke mira cake house..opsss..bkn sbb name same..tp kek dier mmg sedap..hihi

Zira Aziz said...

dlu pnh pg pasar mlm kat satok..dkt je..bes jgk..kat dyg salhah tu bersusun org nk bli kek..tp kat situ sng, dia siap packing dlm kotak..sng nk bwk naik flite..

shida said...

tq u all....harap2 smpt la shopping..huhuuh...sbb keje xsiap lg..hotel shida kat satok la ni, tp pasar satok dah pndah tempat ke seberang..jauh lak nak jalan...huuu
nnt mmg plan nk bli kek lapis sarawak!!

::CIK LYNN:: said...

walaupun p sna utk keja, sambil2 tu bleh cuci mata gk kan...hehe...smga slmat balik nti :)