Thursday, March 28, 2013

Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April




Jom join reramai... Lama haku xjoin follow memfollow nie..~~~ Firstly mst la kne baca T&aC dulu kankankan?

 SYARAT-SYARAT :
1. Buat entry tajuk "Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April" Done

2. Tempek banner atas tue. Copy ja code banner dan paste dalam entry (HTML). Done

3. Explain kat aku, kenapa nak masuk dalam bloglist fizgraphic. Apa kekuatan blog hampa dan berapa kerap hampa update blog dalam sehari. (Ayat 2-3 baris automatik aku tekan X)

Jawab jangan x jawab!!.
Suka-suka try kotkot tersenarai. Plus ofkos nak tambah follower to share the good or the other side. But ofkos take note only the good things eh. Kekuatan blog? Biasa2 jer, Syukur if bermanfaat to readers. Kekerapan update? Depends on kebizian bekerja (skrg dh kje sush sket nk update) Unless leh curi tulang mcm sekarang..heee...~~ so kire rjin jgk update. Done

3. Follow blog www.fizgraphic.com dan like fanpage Done
4. Copy link entry dan hantar kat ruangan komen entry nie. Done
5. Deadline : 30 march 2013 Noted


Sekian~~

5 comments:

Hani Razhani said...

membalas kunjungan...(^_^)

~IraNur~ said...

follow sini ^^

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Assalamualaikum...

Follow blog sini juga yer.. :-p

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html