Sunday, April 21, 2013

Review produk. Seperti yang dijanjikan...

Hi morning to yang baru bangun
Afternoon to all~~
Ingat lagi tak last time haku de cerita pasal produk yang haku guna yang membunuh jerawatku

Ni nak bocorkan rahsia ah nie...
Haku duk balik kampung 2 bulan lepas, 2 orang kawan haku sibuk tanya
"Shida ko pakai produk apa sekarang?"
"Kulit ko nampak makin putih la"

Ha3..macam2 kawan2 haku...
So disebabkan haku ni tak kedekut tips.. ahaks...
Haku bagi suggestion suh guna produk yang haku guna tuh...
Condition kulit die, kulit chantek putih, tapi jerawat de la dalam 10biji kat muka die, tapi besau2..huuu~~~
So far haku tak tanya lagi testimoni die ok ke tak...

Testimoni gambar??
Ada gak haku gamba time jerawat byk dulu...tp segan r nak letak..heee~~~~
Nt ah kalo de mood haku tepek satu keyh!!~~

Nama produk tu B Magic.
Haku repeat order sampai 2 kali jugak lah...

Haku suka bau magic wash nie...bau2 rose. lepas pakai korang akan rasa, oh jelita nya kulit ku..~~


Pas cuci muka, haku sapu lak magic clear and magic smooth.. rasa memang moist lah kulit ni ha...~~
Then pakai compact powder dan sebagainya.
Selesa sangat. Tak oily sangat dan bau nyer best.. :) !!

Sekarang haku dah tak pakai produk nie.
Seperti biasa haku kan suka tukar-tukar produk.. :P

Sekarang jerawat xtumbuh pun bila stop. Jerawat period biasa lah akan muncul sebulan sekali kannn..





Harga boleh tahan la tak murah tak mahal.


Korang boleh beli kat sini eh..B MAGIC



Nway, haku bukan pengedar produk ni eh.
Saje je review.. :)





Sekarang haku tengah pakai satu produk nie~~
Sampaikan haku tak payah pakai mekap pun hari2

Nanti eh pas sebulan ke haku bagitau camner laks feeling pakai that produk.. :)
~~

Sekian..




5 comments:

Kesuma Angsana said...

wah menarik ni, tq share yer

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui tak pernh try =)

Kancil 8349 said...

menarik

MulutPayau said...

Produk apa yg di pakai tu..teruja nak tahu...
Nanti brthu ya....

Hazmin Hamudin said...

Lelaki yang berjerawat boleh guna tak? Hehe