Monday, April 15, 2013

Mata secantek Maya Karin, xpayah minum Inner Shine pun



You made me cry last night
I hate you!!
Crying while driving like what the fish
Crying like baru ‘putus cinta’
After this I will say NO to you

For u


People say, when at a moment we laugh and beronok ronok so much, that’s a sign we will cry someday.
Yes its true, few weeks back I was happily laughing with my frens Huda and Joned during our midnight outing (err come home @ 4am)
I said to Joned as we laugh plus sembang2 too much.
“dah lama aku tak menagis.. ni gelak2 sakan nnt mst menangis”
So last night is the time.. Menangis tak hingat..~~~ huu~~

The good things here
 ~~ Bila menangis , tu, as a way lepaskan tension, geram, marah dan emosi. 
~~ Bila menangis, air mata tu sebagai cleanser/pembersih mata tahu tak?... so hari ni mata haku extra shining…ha3…~~
~~Bila menangis, we should realize, hidup bukan hanya untuk ketawa
~~Bila menangis, nak tisu lah…

Lepas menangis, fuhh lega.
Sampai rumah
Mandi
Masak cucur jagung
Makan bersama housemate.. J

14 comments:

nur Adibah said...

nk tny laa., ap yg ptut seorg muslimah buat utk mlpkn org yg disygi xp org tu x senonoh ,,??

Anonymous said...

Peraduan untuk bloggers!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=655063654509982&set=pb.595877987095216.-2207520000.1365663655&type=3&theater

Kakzakie said...

Nak tahu juga apa yg menjadi sebab menagis malam? Mesti ada yg membuat hati terluka...

Fiza Rahman said...

Siapa yg buat kamu menangis ni? Sabar yer.

Kesuma Angsana said...

harap2 semuanyer dah ok yer !

Sufinah Yussof (SY) said...

buat mata berkaca2 macam shin chan selalu buat tu boleh kalahkan mata maya karin tak??? hehe~ sabar k. doa.

shida said...

@nur Adibah
dik, kalo akak la,melupakan itu mmg susah. juz try your best. pray hard.

@Kakzakie
@Fiza Rahman
@Kesuma Angsana
@Sufinah Yussof (SY)
tq sume..yes now feel better
biasa lah pressure kerja, tired, rindu femly and lagipun smlm 1st day period so mkin emo la dengan period pain lg...huhuhu
tu yg smpai menangis..huuu~~~

I wish I'm not an auditor..huu

hana hadi said...

hehehe sangat2 bercahaya

Oneblogsocial said...

Tak pandai bahasa english,boleh terangkan apa maksudnya?

ANNA MARIANA said...

bila nangis pasti lepas 2 akan rasa lega sangat...

biela bell said...

menarik sikit hidup kita..kejap menangis,gembira,sedih dll.. baru best..baru life..hehehe..

MaYa MustWany said...

sat nak pksa nangis..hihihi

w a n i e said...

*lap air mata kak shida*

Dah2 jgn nangis k.

waddah jannah said...

jahat siapa dh buat hati kecil akak ni nangis,,