Friday, October 5, 2012

Wajah-wajah yang cantek


Apa  condition kulit muka korang?
Licin bak kain satin?
Kasar macam tar jalan raya?
Berkawah2?
Jerawat batu??!!

Apa-apa pun kondisinya, Alhamdulillah jangan lupa bersyukur ya sebab kita ada wajah..:) Sempurna
Ayat ketika aku byk jerawat: Ingat senang ke nak ada jerawat, insan2 terpilih je yang ada tau..ko ader?...

Sejarah jerawat diwajahku
Alkisah jerawat mula menjajah wajahku dalam taun 2010. Sebelum 2010, kulit aku bersih la jugak, jerawat Datang bulan tu biasa lah, lepas sebulan hilang segala parut.
Punca?
1) Time tu kulit baru nak remaja..ahaks
2)Tukar produk dr yang mahal key g murah..huhuhu
So sampai tahun 2012 ni jerawat tu sentiasa ada..ada yg jangka hayat die punyer la panjang, macam hidup segan mati xmau..huk3…adei…~~
Produk yang pernah dipakai untuk mengembalikan muka yang bebas jerawat seperti sebelum 2010:
-Safi Rania (Punca problem)
-Sabun kulit rambai
-Nano white
-Simple(nice jugak..very soft, tp x sebest probuk yg ak pakai sekarng)
-Secret leaf
-Bio-essence(yg dutanye Scha tuh...)
-Lagi..dah takberapa ingt…huhuhu..~~

Masalah jerawat ni finally setel, Alhamdulillah…Jerawat yang umur panjang tu pon tewas jgak akhirnya..hahaha…go die!!!
RAHSIANYA???? Nanti aku post entry len ek…coz nak measure betul2 dulu ke-effectiveness produk nie..heee..:

2 comments:

C'Jai said...

Tahniah..berjaya nyahkan jerawat degil..hehe..

shida said...

hi3..tq..:P
Alhamdulillah syukur sgt rasa best je jerawat degil tu kembali ke alam barzakh...:P
~~