Tuesday, August 23, 2011

Kad Raya

Tahun ni bapa kad raya korang dapat? Dan juga bapa kad raya korang pos kan??(by hand pon xpa..:P)
Teringat zaman-zaman sekolah dulu..ho3..belambah kad raya sampai rumah!!!
Sekarang? Kekangan masa dan juga kecanggihan teknologi menghakis ketaksuban kad raya di bulan pose..hik3~~

Semalam dapat 2 kad raya..Owwww...special thanks to Ina dan Sia...:P
P/S: Entry ni haku type pagi tadi..huk3..xsempat nak post..hehehe

Ni kad raya haku untuk korang..huk3~~TADAAAA~~~


Sowi dah tak cukup masa nak beli kad raya sekarang nih..

Ok sekarang ucapan raya diperantauan pulak..huk3~~
To : Ummu, Ina dan Dila..(housemate)..Zaff???hmmmm....ok la..housemate angkat..ahaks..:P

Beberapa menjelang Syawal ni haku nak mintak maaf banyak-banyak sebab selalu tutup pintu kuat2, nyanyi2 syok sendiri, terkasar bahasa, buat korang terasa, tersombong, termalas nak layan kerenah dan sebagai-bagai kesalahan haku yang ada kat fikiran korang..Minta maaf sebab haku bukan housemate yang terbaik buat korang..ececece~~~
Gud lak for the next paper!!!
Selamat berbahagia meninggalkan Muadzam!!!hu3~~
Panjang umur jumpa lagi IA..Jumpa kat Kedah wedding Ummu..wakakaka~~~

Trimas banyak-banyak Ummu...my dearest rumate..:) for everything

Ina, tq 4 da kad raya again..:) tq kejutkan sahur walaupon haku tak bangun haritu..hehehe

Dila, Aku tak marah ko..juz terkilan. Be careful next time

Zaff, nice to know you..:)

Suwaibah, Zainab, Marlisa, Sia, Fatimah dan kawan-kawan sekelas sume lah..:)
Terima kasih for the best and bad moment yang kita share. Aku terima kebaikan korang dengan syukur dan apa yang selain kebaikan pun bersyukur jugak, Alhamdulillah..:)
Disebabkan kita ni kawan-kawan yang hari-hari berjumpa dan terjumpa, mesti ada terselit sedikit rasa hati, kecil hati, terasa , terannoy, termenyampah, terkutuk, termarah, terover dan tersalah cakap dan segala jenis kesalahan yang korang ingat pasal haku...Haku mohon sangat kemaafan dan ampun. Haku maafkan korang jugak..

Terima kasih Sia for the kad raya.. Ingatkan nape lah mesej malam tadi..hehehe. And mintak maaf untuk segalanya. Mesti ko banyak kan ko terasa dengan haku..ha3~~Sori sangat-sangat, tak jadi kawan terbaik untuk ko..Kalau ada apa-apa, cakap je dengan haku, nak mintak tolong ke apa-apa... I will IA..~~

Mintak maaf banyak-banyak jugak fati kalau aku sakitkan hati ko, aritu amik gambar ko dengan Azim..he3..Lain kali kalau ada apa-apa tak puas hati dengan haku, cakap je terus..:)

Suwaibah!!! ha3~~salah satu kawan batch yang tinggal untuk next sem. huk3~~Time kasih banyak-banyak sue atas apa-apa pertolongan ko selama nie. Pegi exam sama-sama,study kat bilik tv sama-sama, berkongsi cerita semua. Mintak maaf ye atas sume ketidaksempurnaan haku sebagai teman.

Jenab!!! Terima kasih kejut haku malam tadi..ha3..Sori mamai..:)
Hari tu masa haku sakit gigi, thanks for the tips. Tapi air garam tu memang tak best..wakakaka :) Mintak maaf jugak sebab selalu sakat ko..semua tu gurau je dan kalau terover harap dilupakan...:) Ceria-ceria selalu untuk menceriakan haku. Ha3~~

Marlisa!!! terima kasih bulan pose ni kita selalu buka sama-sama kat balai..wakaka...dan jugak adik ko.~~ Aku mintak maaf sebab selalu buat ko marah dan annoy dengan gurauan yang melampau dan terlampau. ha3~..Sori kalau haku terlepas cakap yang tak menyenangkan. Tapi haku tahu ko sayang haku lebeh kan..? :P
Gud lak exam kepada yang belom habis exam...hi3~~~






Juga kepada kawan-kawan sekolah rendah, menengah, kolej dan even kawan tadika..:P

Pembaca blog nie pon jugak lah ye...Kekawan AIBOB, dan segala jenis kawan yang haku ada``

Shida minta maaf ampun di bulan mulia ini sebelom tiba syawal..

JOM MAIN MERCUN~!!!

Sekian~~

Isk3..apa punye kawan da..:P

 

11 comments:

cik kartun said...

SALAM AIDILFITRI (^_^)v
singgah blog.. http://nurais-luahanhati.blogspot.com/

cik wanie Lovela (CWL) said...

cwl suka kad raya

Santri T.P.I.N.I said...

Nice entri... Salam idulfitri, maaf zahir dan batin yer... dari Santri Nurul Iman..

hamzah ian said...

dapat lima.. keh keh keh

cik kartun said...

xdpt lgsung huhuhu
samatari raya..singgah raya jap hehehe

Santri T.P.I.N.I said...

saya tak dapat pun kad raya...

shida said...

@cik kartun
Salam Aidilfitri jugak..tgh singgah ur blog...tq..:)

@cik wanie Lovela (CWL)
me too~~~
dapat 1 ja thn nie..hehehe

@Santri T.P.I.N.I
tq..mohon maaaf juga..:)
xdapat kad raya?ha2..cian

@hamzah ian
5?byk la jugak..shida dpt 1 jer..huk3

Santri T.P.I.N.I said...

terima kasih shida...

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/my-top-25-commentators.html

waniewanie said...

kekawan aibob? huhuhu rindu~~
selamat hari raya. maap terlambat banyak :P
nak duit raya kak! huhu!

aDisH.sHidA said...

sama plak nama kita kan...SHIDA

shida said...

@aDisH.sHidA
he3..aah nama sama..:P
tp berbeza orgnya..
~~