Friday, August 12, 2011

Final Exam

Selamat pagi dunia!!!
Assalamualaikum readers...Rasa macam lama pulak tak update blog.
Kenapakenapakenapa?????

Ahaks, Cik Blogger tengah menyibukkan diri dengan persiapan bertunang seterusnya majlis perkahwinan menghadapi final exam!!! 
Walhal study tak berapa rajin pown..huk3..Sibuk dgn benda lain seperti tidur, online dan sebagainya..

5 paper je, tapi susah!!!
Makin sikit subjek yang diambil makin sesah nak score kankankan??
Bukti?Sebab masa short sem aritu 2 subjek je tapi tak dapat pon A, padahal 2 jer kottt!!!

Stop here, nak pegi brekfest study(konon2nyer)

Jadual exam..grrrrrr


GUD LAK KEPADA YANG BAKAL MENGHADAPI EXAM JUGAK.~~~~
Ya Allah, permudahkanlah segala urusan kami, kuatkan daya ingatan kami dan bantulah kami dalam menghadapi peperiksaan yang mendatang. AAmiinn..


Sekian

10 comments:

myra yusreena said...

hehe..gudluck shida! jgn brekpes dibulan posa..hoho

shida said...

@ myra yusreena
he3..tq2 dear..
ho3~~~mne de brekpest, lunch je..huk3

rudy_nizam said...

"...Allah mengkehendaki kemudahan bagimu dan tidak mengkehendaki kesusahan bagimu..."
~al-Baqarah 186~

=)

Heidi Shafiq said...

aku pun ade exam gak.. same2 la kite berjaya.. haha.. :D

Fara Ada said...

semoga DIA permudahkan segala urusan shida utk menghadapi exam...good luck! all the best from lembugemok :)

dah lama tinggal zaman exam..rindu plak ase..hehehe

shida said...

@ rudy_nizam
yeah sgguh janji Allah itu benar..tq

shida said...

@Heidi Shafiq
hu3~~`
gud lak 4 both of us..~~~

shida said...

@ Fara Ada
tq dear...IA Allah bantu kita semua dalam sehari-harian..
jom r g exam esok..huk3~~~

Xavi De said...

GAMBATTE....!!!!
=D

shida said...

@ Xavi De
arigato~~
tq singgah lg di blog shida..:)