Tuesday, November 1, 2011

Tiada tajuk untuk entry ini

Syaitan dalam diriku:Dorang bodoh sombong dengan haku? Kalau tak tahu cuba tanya..Ni tak, aishhhh..dalam mulut tu ada berlian ke?tak mahu tanya..nak jugak haku yang approach dan berusaha..arghhh!!!!
Malaikat dalam diriku:Ala...haku pon salah jugak tak tanya diorang. 

Syaitan dalam diriku: Huh!!!..as expected...apa lah salahnya mengajak haku sekali...
Malaikat dalam diriku:Kita tak boleh expect orang akan buat benda yang sama dengan apa yang kita pernah buat kat die.
Kita xleh expect kawan2 akan tolong kita sebagaimana kita akan rela menolong mereka jika dalam kesusahan.

Terima kasih sebab menguji kesabaran saya pada hari ini. Ujian itu pasti dari Allah. Allah sayang saya..Luv u too Allah!!!

Sekian~~
 

4 comments:

~Sya~ said...

hmm..btol gak ye

'rudy Tensai' said...

kesimpulan: relax2 sude~~~ chilll!!! if they are ur fren i'm sure they hv a good reason for wht they do..

Novelgurl said...

Alhamdulillah..sentiasa husnuzon..jgn ikut ckp setn tuh..hehe.

aimie amalina said...

heheheh
dok bergaduk syaitan dgn malaikat tu ye
heeee