Thursday, June 16, 2011

Wedding Abang P dan Kak Gee


Sepatutnya perihal perkahwinan mereka ini dipost seawal haku sampai di Muadzam, tapi kerana kebizian dan kekangan masa tidak menyempatkan diriku untuk mengupdate. So sekarang macam tengah free je kan, so jom usha2 apa yang terjadi pada 11 Jun 2011 di Trolak(rumah pengantin perempuan)..lagipon kawan2 sume tak tengok lagikan gambar-gambar ni since aku privatekan gambar2 kat fb. :P so, jom cuci mata..


Seawal pagi kol 8 kami dah gerak dari Sungai Tengi berikutan majlis Akad Nikah akan bermula pada pukul 9.30. Haku, Ewan and Eicha sampai lewat pukul 10.30 sebab ada hal yang tak ter-elak..adei...Akad Nikah belom start pon lagi masa kami sampai..pengantin kene denga ceramah free dulu...hik3
Ceramah pasal rumahtangga lah...

Mesti Kak Gee berdebar2





Alya~~

Alhamdulillah selamat menjadi suami sah kepada Kak Gee

Batal air sembahyang

My kakak ipar yg tak berapa kakak..:P


Selesai Majlis Akad di Masjid kami gerak ke rumah rehat sementara tunggu makan-makan...Eh bukan, tunggu Majlis Persandingan pulak. Rasa macam lama je tunggu pukul 12.30. Memang lama apa, sempat tidur dan...amik2 gambar ofkos..:P
Antara yang terakam

Wajib la simata bulat ni ada
Jurukamera ni memang berbakat..:P
Married couple..Yang tiada gambar couple:
Ayang dan Abg Idris
Abg Jol dan Kak intan

Awit dan Kak Suzie

Ewan dan Eicha

Kak Emah dan Abang Naim

Ijah, Abg Khadri dan Eryna Qistina


Pok amai2 belalang kupu2~~~vocal by Maksu

Prektis untuk dapat anak kembar jugak..:P


Muka sabar menanti majlis persandingam




Ok penat la upload gambo bebanyak..ho3~~
Finally jam sampai ke angka 12:30. Apa lagi...serbu rumah pengantin la..Tapi dengan penuh sopan santun yee...





Lawa sgt pntu gerbang dan pelamin depa
Sesuaiii


Pasukan kompang terdiri dari kaum wanita. Sangat semangat makcik2 ni nyanyi..Cayalah!!

Cantekk

Sukeee~~

Ok finally siap pown..byk lagi gambar tapi takkan la korang nak tengok semua kan..~~
Kredit to Eicha dan Kak Gee yang mengupload gambar ni di FB..:P

Lepas kekenyangan kami pon angkat kaki lah...hi3~~Penat dan lelap dalam kereta..
Semoga Abang P dan kak Gee berbahagia dan berkekalan sampai ke anak cucu dan akhirnya...

So dalam keluarga yang masih single~~~
haku ler...hua3
dan juga si gemuk ini~~
Dah ada gaya jadi bapak orang dah tu~~.




3 comments:

Ijah said...

Alololo...tomelnyer gambo

shida said...

:)
sume tomel2 belaka..:)
lebeh2 lg pengantin~~

wawa_addien said...

As Salam ;)
wawa dtg n follow..