Friday, October 14, 2011

Shopping time!!!!

Sepetang di hari khamis(semalam ler)

Terjaga dari mimpi, terus memaksa diri bangun walaupon rasa nak tido lagi 2 3 jam..ahaks...
Bangun2 solat asar dulu then...online mencari petanda mimpi haku tadi...
TADAA~~~~ loan YTN(Yayasan Tenaga Nasional) dah masyukk!!! :P

Bila ada duit, apa yang terlintas difikiran u all girls...???? SHOPPING!! :P

Tapi haku bukan nyer berbelanja kat Mall @ Shopping Complex yang sangat komplex...
Gunakan teknology beb, online der~~
hehehe~~~~

Meh aku share skit link2 tempat aku shopping..
1. Tudung yang haku minat--kat sini..bagi haku murah, ada khelass and cantik..:) memang bila ada tudung baru kuar, mesti usha-usha cuci mata..hu3~~

2. Nak shopping barang-barang wanita-kecantikan dalam dan luar..ahaks...murah..kos penghantaran cuma rm4 walaupon barangan yang korang beli tu 10kg...memang berbaloi2~~:P

3. Baju...actually dah lama tak shopping online baju..sebab??selalu beli saiz tak match..ahaks...maklumlah shida ni comel skit, baju pon kene chomelll...so terpaksalah sedekah bebaju yg terbeli kat anak-anak buahku..but baju kat sini memang antara yg murah lah yg pernah jumpe..:)

4. Haipp..sume nak bagitahu...hahaha...yg lain2 shopping sampingan jer...untuk ubat kurus, ubat chantek, ubat nak tinggi rahsia..haha..~~xmo share..:P

Ada yang sudi nak share shopping centre(online ler) lain?? tq.. :)

Sekian...nak mengorder nih...hehehe~~



18 comments:

nora rashid said...

tq ye share tpt shopping...yeayy...jom shopping..

kakchik@ella said...

kita pun nak join awak mengorder guna jarilah. thnks for sharing. hihi.

Pure Mahabbah Fillah said...

assalam dear..

Ruby dtg dan folow sekali yaaa.....

207 iS Ruby taw...:)

wah boleyh g shoping selalu la klu dpt info2 ginie...huhu

Amy Syaquena said...

nak join kamu jugak la hehe...jom2

shida said...

ha3...
jom usha2 n shopping skali.:)
~~

ChocStrawberries said...

wah. suke shop online.. klu nak tgk tudung leh dtg cn. mne taw ade yang berkenan.. postage percuma..
http://jasmaya-lollyshope.blogspot.com/

ASMAH HARUN said...

alaaa duit PTPTN dah habis..mcm mana nak shopping ni..waaaaaa :(

Pendamba Mawar said...

peh.masyuk terus shopping...mantap

RinsyaRyc said...

--->shopping setiap minggu.. *sigh*

bobiedanbad said...

thanks share tmpt shopping yg best2

charice ford said...

It is actually a hassle-free method to obtain cash to repay invoices, maintain your vehicle or even buy groceries and you don’t have to be anxious about humiliation with guaranteed payday loans.

Ummi_R❀salici❀us said...

dulu hantu beli online jugak...
tp skrg dah tak minat sgt, sbb kdg2 brg yg dibeli tu tak macam apa yg dlm gmbr... :)

cik Kartun said...

sejak elaun makin berkurangan nie da jarang shoping on9 huhu ^^,

myra yusreena said...

haa duet da masuk..belanje baju stu! haha

shida said...

heeeee....:)
njoy shopping kpd yg nk shopping...~~~
tq kpd yg share..:)

@cik katun. act elaun shida pon dh kurg dr 2 sem lepas..tp..nk shopping gaks..ahaks..:P

Run Away said...

best...best...tapi sy tak shukew suping....;d

~miss dyeLa~ said...

shopping... ske2... bawak 1k pn leh abis.... bawak ank dato pn leh miskin... hehehe..
thx 4 review my blog....

Xavi De said...

canggih gler soping dalam tenet jer..hehe