Friday, October 28, 2011

Misi untuk kurus!!

Yeah!!
Visi dah lama ada...Tapi baru gerakkan misi hari ni..hi3...
berjaya skipping pepagi nih smpai peluh-peluh..fuhh

Haruslah menyahkan lemak-lemak yang semakin at comfort zone dan happily kat badan haku!
Petang ni jogging jom!!
Dah bape lama tak jog...huk3~~

Dah penat-penat pas skipping, sekarang tengah menikmati blueberry cheese dan choc banana..yum3...:P



Sekian~~


6 comments:

fiza said...

Menggiurkan sungguh kek² itu. Tak per, lepas mkn skipping lagi yer...hehehehe...

asalam kenal. Button follower tak der lah...huhuhu...

shida said...

hehe
ptg ni skipping blik IA...
erk..ade je button follower..huk3..
sebelah kanan ni.:)
~~
salam kenal jugak

aimie amalina said...

huk3
blueberry cheese kek
ubat kurus paling mujarab nih
kekekee =p

sedaaaapnyeeelaaaaaa=]

::Myahumaira:: said...

ehh kte dah makan kek nih semalam!
pelik jugak memang tak penah tengok banana cake nih. tp sedap la..

shida said...

@::Myahumaira::
heee
sdappp sgt!!!
suke~~
yg mango nyer pon sedap..
err..mkna kata secret rec ni sume best2 belaka..hehehe

ILA HonEyBuNNy said...

sedappppnya kek SR....

ne rasa nak makan lagi neh....