Friday, July 29, 2011

Baru Perasan

Baru perasan kat atas meja makan ada kueh masak lodeh yang haku beli dua hari lepas.
Baru perasan baju yang di dobi dua hari lepas belom diangkat dan dilipat @ dikemaskini.
Baru perasan sekarang baru nak buat Case Study SM(Strategic Management) dan Proposal untuk RM(Research Method). @@
Baru perasan Final Exam semakin hampir
Baru perasan haku ni perasan
Erk




Ni semua gara-gara PELUPA
Macammana nak atasinya? GO AWAY PELUPA!!



Ok sekian

15 comments:

Fara Ada said...

makan kepala bilis byk sgt kot...hehehehe...good luck for your final ok! :)

shida said...

ahaks...barangkali mungkin..:P
ikan bilis yg kat kuah nsi lemak tu..ho3~~

meaw said...

waduhhhhhhh, lenkali take note tau,hehe.....banyak sangat 'baru perasan' tu,hehe :D

Cik Bell said...

haihh.baru perasan entri nie..hehehe..
maaf.maaf.maaf..
suka note bwh tu..
apa2 pun..perlukan utamakan akhirat dan pada yg sama..jgn lupakan dunia sebb ia merupakan tempat kita mengumpul bekalan utk dibawa di akhirat kelak . :)

shida said...

@meaw
hehe
shida adalah student yg xsuke menyalin apa yang dikatakan oleh lect..:P
suka denga jer...tu yg lupe tuh..ho3

shida said...

@Cik Bell

agreed with u cik bell...:)
bekerja seolah2 kita akan hidup unt seratus tahun lagi...beramal seolah2 esok kita akan dipanggil Ilahi...

Hazmin Hamudin said...

Baru ku perasan...Aku terkomen dekat blog ni... :)

shida said...

@Hazmin Hamudin
eh aah la shida baru perasan...ho3
^^

Xavi De said...

baru perasan arini pakcik lum "termenung" dalam tandas...hehe

shida said...

@Xavi De
ahaks...sat lg la tuh...
selamat termenung..@@

Lia-De-Pinky-Leo said...

alamak.. baru perasan..
hehee...

seronok kan blaja SM.. :)

shida said...

@Lia-De-Pinky-Leo
:)
lia dah amik SM ek?
huhuhuhu...best
tp boringlah sbjek baca2 nih..adehei

diyan said...

baru perasan yang dyan ada kwan yang nk final exam :P heee

hamzah ian said...

kuih masak londeh camne/?? hehe

oli-go said...

banyak kan membaca buku, makan kurma atau kismis, elak minum atau makan makanan yang dah dimasuk oleh incik semut...

http://indahhiasan.blogspot.com/2011/08/bute-ke-hape.html