Saturday, July 16, 2011

Jom Jalan-jalan Tioman..Best oooo

Yeah haku baru pulang dari Pulau Tioman semalam...Antara 10 pulau terindah di dunia. Jom usha-usha sikit gambo..
Subhanallah...cantik kan?.nampak tak aku kat situu? ckplah nampak okeyy

Wakaka...Dusta semata-mata.
Sebenarnya beberapa minggu lepas memang kami ada perancangan nak bercuti kat Tioman ni. Dan hari yang dirancang adalah minggu ni lah..hu3..
Namun atas alasan duit kami dah kering kat sini, Sia dengan duit habis kat Air Asia, keperluan dengan proposal RM(Research Method) dan pelbagai alasan yang munasabah untuk menangguhkan percutian di Pulau tersebut. Insyaallah kalau ada rezeki, semester depan @ SEMESTER AKHIR kita pergi ya..Sapa nak ikotttt??
Kita hanya merancang, Allah lebih tahu apa yang terbaik..



Saya rindu dengan mak saya. IA anakmu akan pulang minggu depan setelah tiga minggu tak jumpa...hu3

gambo hiasan



12 comments:

Aisumi Chan Kawa'i said...

wahhh~ jelesnyee! xpernah lagi sampai tioman :)

akoo said...

wahh sakan makan ea..
hehee

shida said...

Aisumi Chan Kawa'i
lom lagi g tioman..ho3...bakal..IA

shida said...

akoo
he3...bila makan kalau orang belanja mmg best..:)

et said...

hi shida

owh pulau...bestnyer

shida said...

et
hu3..tu lah best kot kalo holiday kat pulau..
hu3~~~

A'an said...

pegi scuba tak?? hehe.. :)

shafmechy said...

dia punya pantai cantik..

Nisa Si Gadis said...

wah sonok yeeee .

putra87­™ said...

waaa.. nk ikut gk p tioman.. :D

shida said...

@putra87­™

jom...lepas raya..ho3

♥ PeLanGie ♥ said...

teringan nak g sana..folo kamu (: