Thursday, July 21, 2011

IDA : BLACK AND WHITE CONTEST

click sini

Hamende nih?Saja haku mensupport cik IDA ni nyer contest. Hadiah dia best kowt..hehehe
sapa-sapa nak join jom click SINI.

Simple je arahan contest ni..
1) buat entry bertajuk, IDA : BLACK AND WHITE CONTEST
2) letak header comel aku kat atas tu dan link kan ke entry ni.
3) letak gambar Black and white korang dalam entry tu yang korang rase paling CUN la kan.. nak edit ke ape.. suka-suka korang..

Tarikh tutup : 12 Ogos  2011, hari Jumaat 11.59pm
Hadiah!!!


Setelah godek-godek my lappy yang tiada banyak gambar sendiri(hik3), finally jumpa gambar haku bersama si kembar ini. 
Kenapa gambar ini? Nak mintak korang semua doakan haku dan Encik Bakal Suami dapat anak kembar jugaks..Hik3~~~
Best dapat dua sekaligus..:P




Sekian~~




10 comments:

cik Ida said...

Thanks for join dear.. really appreciate it!!.. 
ida Firdausi punya belog

fadlisabri said...

gud luck!

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

nadiaazira said...

datang dari contest yang sama, good luck dear! =)

shida said...

@ cik Ida
welcome dear...my pleasure..:)

shida said...

@ fadlisabri
ok coming..!!

shida said...

@ nadiaazira
gud lak jugak..:)

wanie said...

waaa nak join jgk! ngehgeh :D *sebok

shida said...

@ wanie
silakan cik wanie oi...ho3
menang nt share adiah ek..:P

sorfiena said...

shantek ! good luck yeah sis ^___^

shida said...

@sorfiena
tq dear..:)