Tuesday, July 12, 2011

Lisa Surihani Buat Album

Sapa tak kenal aweks cun nih. Siap ramai yang ngaku pakwe dia ni especially blogger-blogger bujang macam The Other Khairul, Ujang, Umarfaruq dan ramai lagi lah..ho3~~

Cun cantek comel lawa~~
Subhanallah cantik kan dia nie..~
Namun kini korang semua tahu beliau dah ada kekasih iaitu Yusry KRU tuh..Duda tuh
Yang lain pegi men jauh2




video
Ha3...Album lah sangat. tapi memang sukalah lagu Benar-benar ni versi Lisa Surihani ni.. Boleh tahan la suara dia. Tapi memang xleh campak ke mana-mana lah kan dia punya pelat 'R' tuh..:P

Best apa kalau dia jadi penyanyi laks? ^^

7 comments:

Ayeem Jemain said...

diana danielle pon boleh nyanyi :D

Hazmin Hamudin said...

tak nak la dengar lisa nyanyi..nak dengar awak nyanyi...

Mrs. Farhan said...

erkk, btul ke dia yg nyanyi ni?? mcm laen sikit suara dia.

shida said...

@Ayeem Jemain aah diana pon nyanyi gaks..ho3..boleh brduet lah depa nie

@Hazmin Hamudin ha3~~nanti kalo sy nyanyi mst nyesal korang denga..:P

@Mrs. Farhan betul le tu sore lisa..lain ek?ce denga betol2 die sebut 'R'..ho3..kompem betolll

Santri T.P.I.N.I said...

manisnya kalau bertudung...sayang siapa yg tak nk pakai tudung...

azrijohan said...

wahhaaaa..x sdap kott

shida said...

@Santri T.P.I.N.I yup..ayu plus sopan plus tertutup dan terpelihara IA..

@azrijohan xsedap ke?shida suka ja dia nyanyi..ho3